Uslovi korišćenja web shopa

Sve što je potrebno da znate

Agencija StvarNaDar obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu.

Prilikom pregleda proizvoda na sajtu, pored svakog artikla nalazi se dugme “dodaj u korpu”. Klikom na to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi.

U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu, gde lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpe kliknete dugme “poruči”. Nakon toga otvoriće Vam se narudžbenica. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine ili želite da nešto promenite, možete se vratiti na stranicu korpe klikom na dugme “povratak”. Narudžbenicu kao i sam proces kupovine kompletirate klikom na dugme “poruči”.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima i PDV je uračunat u cenu. Agencija StvarNaDar ne garantuje da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u svakom trenutku u potpunosti ispravne, jer su podložne nekada dnevnim promenama i ažuriraju se u najkraćem mogućem roku. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivom telefona neke od naših prodavnica, kao i slanjem upita na e-mail: stvarnadar@gmail.com

Agencija StvarNaDar zadržava autorska prava na sve tekstualne i multimedijalne sadržaje na ovom sajtu, kao i programski kod. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava je zabranjeno i povlači pravne posledice.