Česta pitanja

Kako poručiti?

Prilikom pregleda proizvoda na sajtu, pored svakog artikla nalazi se dugme “dodaj u korpu”. Klikom na to dugme proizvod će biti u Vašoj korpi.
U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu, gde lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpe kliknete dugme “poruči”. Međutim, potrebno je obratiti pažnju da prilikom poručivanja određenih proizvoda postoji minimalna količina koju možete poručiti. Količine su sledeće:
1. Za sve artikle kategorije Pozivnice za venčanje (i sve podkategorije) i Korsaži, minimalna količina za poručivanje je 30 komada.
2. Za sve artikle kategorije Kutijice za poklon gostima, minimalna količina za poručivanje je 50 komada.
3. Za sve artikle kategorije Dekoracija stola (i sve pod kategorije), minimalna količina za poručivanje je 10 komada.
4. Za sve artikle kategorije Dečije pozivnice, minimalna količina za poručivanje je neograničena.
Nakon toga ispunite narudžbenicu do kraja unošenjem Vaših podataka. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine ili želite da nešto promenite, možete se izmeniti sadržaj korpe brisanjem artikala na crveni krstic ispred svakog artikla ili promeniti njihovu količinu,poštujući potrebne minimume kod kategorije kod kojih je to potrebno. Narudžbenicu kao i sam proces kupovine kompletirate klikom na dugme “poruči”.

Cene i načini plaćanja

Sve cene iskazane su u dinarima i PDV je uračunat u cenu. Agencija StvarNaDar ne garantuje da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivom telefona neke od naših prodavnica, kao i slanjem upita na e-mail: stvarnadar@gmail.com

. Traženu robu možete platiti gotovinom ili uplatom na naš tekući račun koji je naveden na našem sajtu u delu Identifikacioni podaci pri kraju svake stranice

Kako i gde možemo da pogledamo uzorke pozivnica i ostalih proizvoda

Gotove uzorke proizvoda, kao što su pozivnice za venčanje, kutije za novac, kutijice za poklon gostima, korsaže, numeracije stolova, jelovnike i uzorke svih ostalih proizvoda možete pogledati u našem prodajnom salonua u Novom Sadu.

Prodajni salon u Novom Sadu se nalazi na adresi Ilije Birčanina 31, stan 21, sprat II.

Da li je moguće poručiti proizvode telefonom

Naravno. Ukoliko imate bilo kakav problem pri poručivanju ili Vam je to jednostavno lakši način, možete nas pozvati, a mi ćemo umesto Vas kreirati porudžbinu i pomoći Vam pri izboru. Ipak, ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za čitavu proceduru izrade, pregleda i kontrole uzorka koji za Vas izrađujemo, poželjno je da nam se lično javite u neki od prodajnih salona kako bi potvrdili detalje izgleda proizvoda koji poručujete.

Šta da radim ako mi je jako jako hitno da dobijem gotov proizvod?

Ukoliko je vreme poručivanja i izrade od presudnog značaja, u polje napomena unesite komentar do kada su Vam potrebne ili nas pozovite da proverimo kakva je trenutna situacija. Najbolje bi bilo u telefonskom razgovoru sa našim osobljem proveriti da li je moguće izvršiti izradu po porudžbenici u kratkom roku koji je Vama potreban. U svakom slučaju potrudićemo se koliko god je u našoj moći da Vam izadjemo u susret.

Koje je očekivano vreme izrade i isporuke gotovih proizvoda?

Vreme izrade i isporuke je stvar dogovora prilikom poručivanja i potrvđivanja porudžbenice. Ukoliko poručujete proizvode preko Web shopa, naše osoblje će Vas kontaktirati kako bi se svi potrebni detalji dogovorili, kao sto je vreme izrade i isporuke, ali i kontrolni pregled izrađenog uzorka, ukoliko je to potrebno. Ipak je najpraktičnije ako ste u mogućnosti da posetite neki od naših salona kako bi utvrdili sve detalje. Osim toga, možete pogledati i gotove uzorke, a najbolji dogovor se pravi u kontaktu uživo sa osobljem salona, a time mogućnost greske svodimo praktično na nulu, čime će Vaše zadovoljstvo poručenom robom biti potpuno